Pinnalla juuri nyt 

Täältä löydät ajankohtaiset uutiset sekä valmennus- ja videovinkit tunnejohtamisen kehittämiseen. 

Uusimmat asiakastarinat

Emergy mediassa

TUNTO_Jyvaskyla_yliopisto.jpg

Jyväskylän yliopisto: Tunteet vaikuttavat työpaikan ilmapiiriin ja tulokseen (2.7.2020)


"Kasvatustieteen dosentti Päivi Hökkä ja hänen tutkimusryhmänsä ovat saaneet loppusuoralle Työsuojelurahaston tukeman Tunnetoimijuus organisaation muutoksessa -hankkeen (Tunto). Sen toteuttamisessa yhteistyökumppanina oli Emergy Oy, joka vastasi hankkeen tunneinterventioista."

Tunnetaidot opetustyössä -verkkokurssi

Tunnetaidot_opetustyössä.jpg

Opetustyön ammattilainen – kaipaatko lisää keinoja haastaviin tilanteisiin oppilaiden, vanhempien ja kollegoiden kanssa?
 

Suositun Tunnetaidot opetustyössä -kirjan (Anuliisa Lahtinen & Jarkko Rantanen, 2019 ) tärkeät teemat ovat nyt saatavilla verkkokurssina. Käyttämällä koodia TTOKAMPANJA2020 saat -70%!

Avoimet valmennukset

_11Q6306_edited.jpg

Syksyn avoimet valmennukset on nyt julkaistu

Tervetuloa mukaan kehittämään tunnetaitojasi työelämässä. Mukana mm. Tunteet HR-työssä, Inspiroivat asiakaskohtaamiset, Tunteet ja luovan työn johtaminen sekä paljon muuta! 

Tutustu valikoimaan >>

Tunnetaidot työelämässä: aloita näistä 

1573129250815_1.jpg

JOHDA TUNNEILMASTOA -KIRJA

ON OPAS JOKAISELLE TYÖELÄMÄN KEHITTÄMISESTÄ KIINNOSTUNEELLE
 
Johda tunneilmastoa -kirja on käytännönläheinen opas johtajille, esimiehille, henkilöstöjohdolle sekä kaikille itsensä ja työelämän kehittämisestä kiinnostuneille. 

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja 


Video 1: TUNNETAITOJA TARVITAAN

Nyt jos koskaan työelämässä tarvitaan tunnetaitoja, koska tunteet ovat inhimillisen
toiminnan polttoaine. Organisaation arvot testataan vaikeina aikoina, ja jälkikäteen ihmiset muistavat, miten heitä kohdeltiin, muistuttaa Human Advisor Jarkko Rantanen. 

Video 2: INHIMILLISET PERUSTARPEET JA ETÄJOHTAMINEN

Inhimilliset perustarpeet korostuvat poikkeustilanteissa. Miten esimies voi luoda hallinnan tunnetta etätyössä – itselleen ja muille? Katso Human Advisor Ira Leppäsen vinkki esimiestyöhön.

Video 3: TUNNEPALJASTUS

Ihmiset kaipaavat aitoa ja vilpitöntä esimiestä, erityisesti kriisiaikoina, kun luottamus esimieheen punnitaan. Miten rakentaa luottamusta tunnepaljastuksella? Katso Human Advisor Ira Leppäsen vinkki.

Video 4: KUN TUNTEET KAAPPAAVAT VALLAN

Miten toimia, kun tunteet kaappaavat vallan? Mitkä tunteet ovat hyödyllisiä? Katso Human Advisor Jarkko Rantasen vinkit.

Video 5: TUNNEPILVIKARTTA

Miltä sinusta tuntuu, juuri nyt? Entä työkavereistasi ja tiimiläisistäsi? Tunteet vaikuttavat meihin työelämässä voimakkaastikin, erityisesti juuri nyt poikkeusoloissa. Miten niistä voi puhua? Käytä allaolevaa tunnepilvikarttaa apunasi.

Lataa kartta laitteellesi tästä!

Video 6: VIRITTÄYDY TUNNETAAJUUDELLE

Virittäydy tunnetaajuudelle! Syöksymme usein ratkomaan asioita järjellä pysähtymättä huomaamaan, miten tunteet vaikuttavat päätöksentekoomme. Tunteiden tunnistaminen on kuitenkin välttämätöntä jotta osaamme mukautuu uuteen tilanteeseen, kertoo Human Advisor Ira Leppänen.

Video 7: 3 PELKOA

Ihmisillä on kolmenlaisia pelkoja. Miten niiden kanssa voisi toimia? Human Advisor Jarkko Rantanen kertoo.