Pinnalla juuri nyt 

Täältä löydät ajankohtaiset uutiset sekä valmennus- ja videovinkit tunnejohtamisen kehittämiseen. 

Uusimmat asiakastarinat

Emergy mediassa

Näyttökuva 2021-1-19 kello 11.04.54.pn

Jarkko Rantanen kävi vierailemassa Ilona Rauhalan podcastissa (18.01.2021)

Miksi emme joskus edes halua innostua tai mikä on työssä vielä merkitystäkin tärkeämpää? Jarkko Rantanen kävi Ilona Rauhalan vieraana keskustelemassa tunteiden merkityksestä työelämässä ja organisaatioiden tunneilmaston johtamisesta ja omasta matkastaan tunnetaitojen parissa. Ilona Rauhala on työelämän kehittämiseen ja valmentamiseen erikoistunut psykologi.
 

Ira Leppanen ja Paivi Hokka kertovat Tunto hanke ja sen tulokset. Tunnetaidot työelämässä

Kuinka työkaverin kiukuttelua pitäisi käsitellä? (30.11.2020)

Työntekijöiden tunteiden käsittely lisää työelämän laatua ja tuottavuutta. Kun työntekijät kokevat tulevansa kuulluiksi ja hyväksytyiksi työpaikalla, lisääntyvät työn imu ja tuottavuus. Ira vieraili Ylen aamu-TVssä keskustelemassa ja keskusteli näiden lisäksi myös vastavalmistuneen Tunto-hankkeen tuloksista yhdessä Jyväskylän yliopiston tutkija Päivi Hökän kanssa.

tunnejohtaminen tunnetaidot työelämä emergy

Miten jaksamme läpi vaikeiden aikojen? (17.11.2020)

Jarkko kävi keskustelemassa Ylen Huoltamo-ohjelmassa tästä ja muun muassa seuraavista asioista: miten tunnetaitoinen johtaja luotsaa väkensä läpi vaikeiden aikojen? Miten korona ja etätyö vaikuttaa työyhteisön vuorovaikutukseen? Kuuntele ohjelma kokonaisuudessaan alta.

Millainen on hyvä tunneilmasto ja kuinka se luodaan. Jarkko Rantanen ja Ira Leppanen kertovat

Kuinka luodaan hyvä tunneilmasto ja miten se vaikuttaa työn tulokseen? (15.10.2020)

Ira ja Jarkko vierailivat Juho-Pekka Rantalan vieraana 'Mikä maksaa'- ohjelmassa. Mitä tunnetaitovalmentaja tekee? Kuinka luodaan hyvä tunneilmasto, ja miten se vaikuttaa työn tulokseen? Näihin ja moniin kysymyksiin löydät vastaukset alta.

Ira Leppanen kertoo oman tarinansa, miten hänestä tuli tunnetaitovalmentaja

Miten suorituskeskeisestä uratykistä tuli tunnetaitovalmentaja? (15.09.2020)

Muun muassa Savon Sanomat julkaisi Emergyn Iran huikean uratarinan - miten entisestä alppihiihtäjästä ja suorituskeskeisestä uratykistä tuli tunnetaitovalmentaja?Tunteet eivät kiinnostaneet Iraa nuorempana, eikä hän ymmärtänyt, miten ne varsinkaan työhön olisivat liittyneet. Lue Iran koko tarina alta.

Lisää mediassa:

Avoimet valmennukset

_11Q6306_edited.jpg
UUTTA!

Kevään 2021 avoimet valmennukset on julkaistu!

Lue lisää täältä. 

 

Tunnetaidot työelämässä: aloita näistä 

1573129250815_1.jpg

JOHDA TUNNEILMASTOA -KIRJA

ON OPAS JOKAISELLE TYÖELÄMÄN KEHITTÄMISESTÄ KIINNOSTUNEELLE
 
Johda tunneilmastoa -kirja on käytännönläheinen opas johtajille, esimiehille, henkilöstöjohdolle sekä kaikille itsensä ja työelämän kehittämisestä kiinnostuneille. 

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja 


Video 1: TUNNETAITOJA TARVITAAN

Nyt jos koskaan työelämässä tarvitaan tunnetaitoja, koska tunteet ovat inhimillisen
toiminnan polttoaine. Organisaation arvot testataan vaikeina aikoina, ja jälkikäteen ihmiset muistavat, miten heitä kohdeltiin, muistuttaa Human Advisor Jarkko Rantanen. 

Video 2: INHIMILLISET PERUSTARPEET JA ETÄJOHTAMINEN

Inhimilliset perustarpeet korostuvat poikkeustilanteissa. Miten esimies voi luoda hallinnan tunnetta etätyössä – itselleen ja muille? Katso Human Advisor Ira Leppäsen vinkki esimiestyöhön.

Video 3: TUNNEPALJASTUS

Ihmiset kaipaavat aitoa ja vilpitöntä esimiestä, erityisesti kriisiaikoina, kun luottamus esimieheen punnitaan. Miten rakentaa luottamusta tunnepaljastuksella? Katso Human Advisor Ira Leppäsen vinkki.

Video 4: KUN TUNTEET KAAPPAAVAT VALLAN

Miten toimia, kun tunteet kaappaavat vallan? Mitkä tunteet ovat hyödyllisiä? Katso Human Advisor Jarkko Rantasen vinkit.

Video 5: TUNNEPILVIKARTTA

Miltä sinusta tuntuu, juuri nyt? Entä työkavereistasi ja tiimiläisistäsi? Tunteet vaikuttavat meihin työelämässä voimakkaastikin, erityisesti juuri nyt poikkeusoloissa. Miten niistä voi puhua? Käytä allaolevaa tunnepilvikarttaa apunasi.

Lataa kartta laitteellesi tästä!

Tunnepilvikartta_Emergy.png

Video 6: VIRITTÄYDY TUNNETAAJUUDELLE

Virittäydy tunnetaajuudelle! Syöksymme usein ratkomaan asioita järjellä pysähtymättä huomaamaan, miten tunteet vaikuttavat päätöksentekoomme. Tunteiden tunnistaminen on kuitenkin välttämätöntä jotta osaamme mukautuu uuteen tilanteeseen, kertoo Human Advisor Ira Leppänen.

Video 7: 3 PELKOA

Ihmisillä on kolmenlaisia pelkoja. Miten niiden kanssa voisi toimia? Human Advisor Jarkko Rantanen kertoo.