Assistenttityötä työelämän tunnetaitojen parissa

Etsimme osa-aikaista tiimiassistenttia 

toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen työsuhteeseen. 

 

Emergy on työelämän tunnetaitoihin ja tunnejohtamisen valmentamiseen keskittynyt yritys. Toimintamme keskeinen teema on, että tunnetaitoja kehittämällä työelämästä tulee aidosti parempaa ja mielekkäämpää. Tunnetaitojen merkitys työelämässä kasvaa koko ajan. Autamme asiakkaitamme rakentamaan tunneilmastoa, jossa syntyy tuloksia ja aitoa hyvinvointia. Katso lisää www.emergywork.com.

 

Oletko se sinä?
 

Työelämän tunnetaidot ovat tärkeämpiä kuin koskaan ja samalla myös Emergyn toiminta laajenee. Etsimme osa-aikaista assistenttia tukemaan päivittäistä toimintaamme. Olet tärkeässä roolissa koordinoimassa muun muassa valmennuksiamme sekä tapaamisiamme ja varmistat että kaikki rullaa sujuvasti. 

 

Olet oma-aloitteinen, innostunut, yrittäjähenkinen ja itseohjautuva työntekijä. Omaksut uusia asioita nopeasti ja sukkuloit sujuvasti uusien ohjelmistojen ja applikaatioiden maailmassa (mm. Office-työkalut, MailChimp, LeadPages, Wix, WordPress). Tärkeintä on asenne ja oppimishalu. Saat tarvittavan perehdytyksen työhösi.

 

Osaat katsoa sekä kokonaisuuksia että yksityiskohtia, etkä kavahda työn arkisia rutiineja ja askareita. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ymmärrät, että pienessä tiimissämme työnkuvasi on joustava ja vaihteleva. Toimistomme sijaitsee Espoon Niittykummussa, mutta työskentelemme myös paljon etänä Zoomin välityksellä. 

Työnkuvaasi kuuluu mm.

  • Nettisivujen päivitys 

  • Uutiskirjeiden lähetys 

  • Avustaminen tiimimme arjessa, palaverien aikatauluttamisessa, tarjousten tekemisessä,valmennusten ja webinaarien organisoinnissa ja laskutuksessa 
     

Voit aloittaa työt mahdollisimman pian, mielellään jo heti. Vaikka työsuhde on alkuun osa-aikainen, voi se muuttua kokoaikaiseksi tulevaisuudessa. Halutessasi voit laskuttaa oman yrityksesi / toiminimen kautta. 

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 27.9.2020 mennessä osoitteeseen info@emergywork.com


Tiedustelut: Jarkko Rantanen, p. 050 5284808