Työyhteisövalmennus

Tunnetaidoilla  hyvinvointia ja menestystä

Emergyn suosituin, tutkituin ja vaikuttavin työelämän tunnetaitovalmennus nyt saatavilla verkkokurssina koko työyhteisöllenne: joustava online-opiskelu, soveltavat harjoitukset ja oppimista vahvistava vertaissparraus. 

_X2A4837-Edit.jpg

Tunnetaidoilla

 tutkitusti kilpailukykyä

Tunnetaidot ennakoivat tutkitusti parempaa tuloksellisuutta ja hyvinvointia henkilötasolla sekä korkeampaa tehokkuutta organisaatiotasolla. Työpaikan rikas ja monipuolinen tunneilmasto on aito kilpailuetu. Se lisää luottamusta ja yhteenkuuluvuutta, aitoa iloa ja työhön sitoutumista sekä kykyä yhdessä mukautua ja kehittyä työelämän muuttuvissa tilanteissa. Parempaa hyvinvointia ja tuottavuutta samassa paketissa!

Vaikuttavuutta omassa luokassaan

Jo sadat asiakkaamme ovat opiskelleet työelämän tunnetaitoja ja saavuttaneet merkittäviä tuloksia parantamalla tunneilmastoaan. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat muun muassa VTT, Mehiläinen, Haahtela, Nordic Healthcare Group, Mölnlycke, Woolman ja OP. 

jarkko ja ira potretti3 (1).jpg
EMERGY_Avatar_G.png

TUNNETAIDOILLA HYVINVOINTIA JA MENESTYSTÄ

Tutkitusti vaikuttavaa

Emergy® -valmennuskonseptin vaikuttavuus on tutkittu Aalto-yliopiston ja Jyväskylän yliopiston kanssa yhteistyössä tehdyissä tutkimushankkeissa. Tällä verkkokurssilla valmentajina toimivat kokeneet ja suositut työelämän tunnetaitovalmentajat Jarkko Rantanen ja Ira Leppänen. 

Markkinoiden kattavin
ja käytännönläheisin työelämän tunnetaitovalmennus 

Verkkokurssi koostuu seitsemästä moduulista:

  1. Tiedosta tunteiden vaikutus työelämässä 

  2. Näin saat viestiisi vaikuttavuutta 

  3. Tunnista tarpeet tunteiden takana - Mitkä asiat selittävät ihmisten käyttäytymistä? 

  4. Motivaation lähteillä - näin herättelet aitoa iloa ja hyvää fiilistä työssä

  5. Haastavat tunteet ja tilanteet töissä - miten toimin tunnetaitoisesti? 

  6. Mistä luottamus rakentuu ja miten sitä voi vahvistaa

  7. Tunnetaidot ja persoonallisuus – miten löydän oman tyylini vaikuttaa?

Online-opiskelu, soveltavat harjoitukset & ohjattu vertaissparraus

Verkkovalmennuksen aikataulu on joustava ja sopeutuu erilaisiin työrooleihin. Se koostuu seitsemästä online-moduulista (à 1 tunti), joiden suorittaminen vie tyypillisesti yhteensä 4–6 kk.

Kukin moduuli rakentuu luettavasta perustiedosta, oivalluttavista ja syventävistä opetusvideoista (verkkoalustalla) sekä itsetuntemusta lisäävistä ja oppimista tukevista harjoituksista (itsereflektointi + vertaissparraus). Osallistujat saavat tallennettua verkkokurssin sisällön itselleen pdf-muodossa.

jarkko1copy2.jpg

Parempaa itsensä johtamista, tehokkaampaa vuorovaikutusta

Tunnetaidoilla hyvinvointia ja menestystä -verkkovalmennus tarjoaa joustavan ja helpon tavan kehittää henkilöstönne tunnetaitoja. Tällä skaalautuvalla* valmennuksella työyhteisötaitojen valmentaminen onnistuu vaikuttavasti nyt myös suurillekin työntekijämäärille. Osallistujat saavat konkreettisia työkaluja työelämän haastaviin tilanteisiin ja itsensä johtamiseen. Oivalluttavan ja vuorovaikutteisen valmennuksen kautta yksilöiden vastuunotto organisaation tavoitekulttuurista ja työyhteisötaitojen kehittämisestä lisääntyy. Vaikutukset näkyvät tutkitusti parempana hyvinvointina, lisääntyneenä tuottavuutena, onnistuneina muutoshankkeina ja kohonneena asiakastyytyväisyytenä.

*Esimerkki vuosilisenssistä: 30 käyttäjää 17 500€ + alv (583€/käyttäjä), 200 käyttäjää 77 500€ + alv (380€/käyttäjä)

Emergyn valmennuksilla jo tuhansia tyytyväisiä osallistujia

MaksimainenAnna_web.jpg

Anna Maksimainen
Senior Partner
Nordic Health Group

Emergyn valmennus antoi meille valtavasti eväitä kulttuurimuutoksen tueksi. Johdossa tapahtuneet oivallukset ovat konkreettisesti auttaneet viemään kehitystyötä oikeaan suntaan. Kokeilimme useita erilaisia koulutuksia muutoksen tukena, mutta Emergyn valmennuksen vaikuttavuus on ollut omassa mittaluokassaan. Johdon valmennuksesta saatujen kokemusten perusteella laajensimme valmennuksen kattamaan koko henkilöstön.

Näyttökuva 2022-3-23 kello 10.48.07.png

Tunnetaitojen ja niiden opettelun ja soveltamisen myötä henkilöstötyytyväisyytemme on kasvanut, sairaspoissaolot pienentyneet ja lisäksi asiakastyytyväisyytemme on kasvanut merkittävästi.

Petri Mölsä
Toimitusjohtaja
Tampereen Tilapalvelut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

PS. Now also available in English: Awakening your emotional intelligence