Markkinointitöitä työelämän tunnetaitojen parissa

Etsimme DIGIMARKKINOINNIN OSAAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 28.10.2020 saakka.

 

Emergy on työelämän tunnetaitoihin ja tunnejohtamisen valmentamiseen keskittynyt yritys. Toimintamme keskeinen teema on, että tunnetaitoja kehittämällä työelämästä tulee aidosti parempaa ja mielekkäämpää. Tunnetaitojen merkitys työelämässä kasvaa koko ajan. Autamme asiakkaitamme rakentamaan tunneilmastoa, jossa syntyy tuloksia ja aitoa hyvinvointia. Katso lisää www.emergywork.com

 

Oletko se sinä?
 

Olet intohimoinen digitaalisen markkinoinnin ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Markkinointikampanjat, sosiaalisen median ymmärrys, analytiikka ja näkyvyyden kehittäminen ovat asioita, joista jaksat innostua yhä uudestaan. Osaat suunnitella ja seurata markkinointia eri kanavissa ja vastata markkinoinnin kokonaisuudesta suunnittelusta toteutukseen. Sinulla on näkemystä siitä, mitä markkinoinnin keinoja kannattaa milloinkin hyödyntää, ja kykyä ja halua toteuttaa erilaisia markkinoinnin toimenpiteitä itsenäisesti.

Sinulla on jo kokemusta erilaisista digimarkkinoinnin tehtävistä ja voit ylpeänä katsella jo saavuttamiasi tuloksia. Tunnet digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja tuotat sujuvasti sisältöä eri kanaviin suomeksi ja englanniksi. Sinulla on kokemusta b-to-b-markkinoinnista ja digitaalisten kanavien ylläpidosta ja digimarkkinoinnista. Tunnet jo tyypillisiä digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja alustoja (esim. Wordpress, Wix, Mailchimp-, LeadPages-, alustoja ja muita markkinointiautomaatiotyökaluja).

Olet oma-aloitteinen, innostunut, yrittäjähenkinen ja itseohjautuva työntekijä. Omaksut uusia asioita nopeasti ja sukkuloit sujuvasti uusien ohjelmistojen ja applikaatioiden maailmassa. Osaat katsoa sekä kokonaisuuksia että yksityiskohtia, etkä kavahda työn arkisia rutiineja ja askareitakaan. Ymmärrät, että pienessä tiimissämme työnkuvasi on joustava ja vaihteleva.

Työnkuvaasi kuuluu mm.

  • Markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus (somekampanjat, sähköpostimarkkinointi, webinaarit, tapahtumat)

  • Sisällöntuottaminen verkkosivuillemme ja sosiaalisen median kanaviimme, somekanaviemme ylläpito, verkkosivujen päivitys ja kehittäminen

Voit aloittaa työt mahdollisimman pian, mielellään jo heti.

Vaikka työsuhde on määräaikainen, työsuhteen jatko saattaa olla mahdollinen (varsinkin, jos teet itsesi korvaamattomaksi).

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 18.5. mennessä osoitteeseen info@emergywork.com


Tiedustelut: Jarkko Rantanen, p 050 5284808