Emergyn valmentajat

Emergyn henkilökohtaisen valmennuksen avulla saat tilanteesi haltuun ja löydät oman todellisen potentiaalisi. Autamme sinua selviytymään työhösi liittyvien haasteiden kanssa tai löytämään uuden, merkityksellisemmän suunnan. Monipuolisista valmentajistamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan Human Advisorin, jonka avulla kehität itsetuntemustasi ja menestyt työ- ja yksityiselämässäsi haluamallasi tavalla. Kaiken pohjalla on kysymys: Kuka sinä olet ja mitä sinä tarvitset? 
 
Jarkko_08mv_edited_edited_edited_edited.

Jarkko Rantanen

Human Advisor, Osakas, Psykologi, Results Certified Coach

 

“Katso pintaa syvemmälle, niin näet enemmän”

 

Jarkko on pitkän linjan ammattilainen työelämän ihmiskysymysten ja erityisesti tunnetaitojen saralla; koulutukseltaan psykologi, hän on toiminut vuosia tunteiden, ihmismielen ja siihen liittyvien aihepiirien parissa. Hän on aina ollut kiinnostunut siitä, miten tunteet vaikuttavat meistä jokaiseen ja kaikkeen ympärillämme. Hän on myös Emergyn perustajaosakas, konsultti, tietokirjailija ja Human Advisor. 

 

“On todella kiehtovaa, kun tutkitaan ihmisen mieltä, tunteita ja tarpeita, miten pienelläkin avauksella voidaan usein vapauttaa ihan valtava määrä ihmisen energiaa ja omaa potentiaalia.” 

 

Jarkko on empaattinen ja ystävällisellä tavalla haastava valmentaja. Hän luo luottamusta jakamalla myös omia kokemuksiaan valmennettavan kanssa. Hän kuuntelee ja haluaa tehdä valmennusta, joka herättää ja vaikuttaa. Parhaat tulokset saavutetaan, kun asiakas on aidosti motivoitunut tutkimaan itseään ja olemaan rehellinen itselleen.

 

Jarkko uskoo, että jo muutama - joskus yksikin - valmennuskerta voi käynnistää suurenkin muutoksen. Yksilövalmennukset sovitaan ja suunnitellaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hän mielellään myös suosittelee kirjallisuutta ja tehtäviä asiakkaan tilanteen mukaisesti. 

 

Jarkolla on kokemusta valmentamisesta hyvin laajasti. Hän valmentaa ja auttaa ihmisiä löytämään vastauksia ja hän mielellään hakee yhdessä asiakkaan kanssa jotain sykähdyttävää tavoitetta tai mielikuvaa siitä, missä he haluaisivat olla. Jarkko haluaa edesauttaa  syvällisiä näkemyksiä ja kokemuksia ja auttaa yksilöitä vapauttamaan oman potentiaalinsa. Hän on myös taitava soveltamaan oivalluksia ja tavoitteita käytännön toimenpiteiksi tätä kautta niistä tulee konkreettisia muutoksia asiakkaan arkeen..

 

Jos pohdit, mitä elämässäsi tai työssäsi haluat tai sinulla on tavoitteita ja haaveita, jotka uhkaavat jäädä toteutumatta, ota Jarkkoon yhteyttä. Hän vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa sinua eteenpäin. 

 
Ira_04mv_edited_edited.jpg

Ira Leppänen

Human Advisor, Osakas, KTM, Certified Business Coach

“Elämä on jatkuva oppimisen matka”

Ira on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja kovan luokan työelämän ammattilainen; hän on työskennellyt vuosia erilaisissa esimiestason tehtävissä muun muassa Deloitella, PwC:llä ja Kuntarahoituksella. Iran sydän on aina sykkinyt kehittämiselle ja nykyisessä työssä hän kokee paloa erityisesti johtamisen ja esimiestyön laaja-alaisesta kehittämisestä. Monipuolisen taustansa ansiosta Ira ymmärtää arjen työelämän haasteita hyvin, ja hän kokeekin, että yksi hänen vahvuuksistaan on yksilövalmentajana on hänen oma monivaiheinen kasvupolkunsa piinkovasta suorittajasta empaattiseksi valmentajaksi. Hän haluaa auttaa yksilöitä olemaan parhaita versioita itsestään niin vapaalla kuin työelämässä.

“On mahtavaa pystyä tuomaan työkaluja aitoihin kohtaamisiin ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen”

Ira uskoo vahvasti, että kun yksilöt - niin johtajat kuin tiimiläiset - voivat hyvin, tiimit ja työyhteisöt kokonaisuutena voivat hyvin. Kokemuksensa perusteella hän on nähnyt, että kun uskalletaan sopivalla tavalla sanoittaa omaa inhimillistä kokemusta ääneen, se resonoi monille ja herättää luottamusta. Se tarkoittaa myös itsestä huolta pitämistä ja omien rajojen tunnistamista ja asettamista.

 

“Yksi hienoimmista hetkistä on se, kun asiakas kokee sen ahaa-elämyksen, ja uskaltaa kuunnella tunteitaan, mitä ne kullekin kertovat”

 

Ira rakentaa valmennuskokonaisuuden prosessista menetelmiin aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Hän lähestyy asioita asiakkaan yksilöllinen tarve edellä, ja ratkaisumallit haasteisiin seuraavat luontevasti tämän pohjalta. Valmennusten vaikuttavuus asiakkaalle on hänelle ensisijaisen tärkeää ja Iran toiminnan lähtökohta on, että asiakas tulee kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi. Ira on läsnä oleva valmentaja, ja hän uskoo, että hänen oman kokemuksensa ja esimerkkinsä avulla hän pystyy inspiroimaan ja auttamaan muita. 

 

Ira auttaa ihmisiä ratkaisemaan omia haasteitaan, ja siksi valmennettavan oma sitoutuminen prosessiin on lopputulosten kannalta ratkaisevaa. Hän mahdollistaa yksilöiden kasvun opettamalla tietoisuutta itsestään ja avoimuutta kohdata ja käsitellä rakentavasti myös ikävämpiä tunteita. Ira on hyvin käytännönläheinen, ja hän yhdistää valmennuksissaan perinteistä business coachingia, mentorointia ja tunnetaitoja kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. 

 

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, tai haluat apua omien jaksamisen ja palautumisen keinojen konkretisoinnissa tai työidentiteetin kirkastamisessa, ota yhteyttä, Ira vastaa mielellään kysymyksiisi.

 
Elina_09mv_edited_edited.jpg

Elina Ämmälä

Human Advisor, VTM, Certified Business Coach

”On sitten kyse esimerkiksi omien uratavoitteiden kirkastamisesta, johtajana tai esimiehenä kehittymisestä, isojen muutosten kohtaamisesta tai itsensä johtamisen kysymyksistä, coachaus auttaa jäsentämään ja kirkastamaan ajatuksia. Coachaus auttaa vaihtamaan näkökulmaa, tunnistamaan mahdollisuuksia ja löytämään ratkaisuja. ” 

 

Coachaus on Elinan mielestä ennen kaikkea prosessi, joka auttaa oivaltamaan asioita. Se on kuin valonheitin, joka tuo esiin aiemmin näkymättömissä olleita tekijöitä.  

 

”Arjen keskellä on joskus vaikea nähdä selvästi, mitä haluaa ja tarvitsee, mihin kannattaisi keskittyä tai miten pääsisi eteenpäin.”

 

Asiakkaan itsetuntemuksen kehittäminen ja hyödyntäminen on Elinan coachauksessa keskeisellä sijalla. Hän käyttää coachauksessa tarvittaessa apuna erilaisia työkaluja, mm. Workplace Big Five -analyysimenetelmää. Se on laajasti tutkittu ja käytetty työkalu työpersoonallisuuden kartoitukseen, ja sen avulla voi tarkastella kysymyksiä, jotka usein vievät eteenpäin oivallusten polulla: Millaiset asiat antavat minulle energiaa työssä? Millaisissa hetkissä loistan? Millaiset tilanteet ja työt kuormittavat minua? Usein juuri työelämän muutostilanteet saavat pohtimaan omia luontaisia toimintatapoja ja persoonan vaikutuksia. Coachina Elina ammentaa myös mm. pitkästä johtamis- ja esimieskokemuksestaan sekä monenlaisista muutostilanteista, joissa hän on ollut mukana. Elina hyödyntää coachauksessa myös tietoa siitä, miten tunteet vaikuttavat toimintaamme työelämässä ja miten omia ja toisten tunteita voi työssä kohdata ja käsitellä. Jokainen prosessi on kuitenkin aina asiakkaan näköinen ja toteutetaan asiakkaan tarpeista lähtien.

 

Tyypillisiä Elinan asiakkaiden teemoja coachauksessa ovat omien uratavoitteiden kirkastaminen, suunnan löytäminen ja urapolulla eteneminen, johtajana tai esimiestyössä kehittyminen sekä itsensä johtaminen.  

 

Coachina Elina on saanut asiakkailtaan kiitosta erityisesti siitä, että hän on onnistuneesti auttanut heitä vaihtamaan näkökulmaa, tunnistamaan mahdollisuuksia ja löytämään uusia vahvuuksia.  

 
Juha_05mv_edited.jpg

Juha Takanen

Human Advisor, Hahmoterapeuttikoulutettava, Mindfulness-ohjaaja

 

”Tärkeintä elämässä ei ole onnellisuus, vaan mahdollisuus ja uskallus olla tosi.” (Martin Buber)

 

Koulutukseltaan medianomi, Julle työskenteli vuosia media-alalla. Vuosia kestänyt mielenkiinto ihmismieleen ja sen tutkimukseen johti hänet hahmoterapeutti-  ja organisaatiokonsulttiopiskelijaksi (Gestalt Institute of Scandinaviaan,) Tanskaan ja Human Advisoriksi Emergylle.

 

Julle on läsnä oleva ja empaattinen valmentaja. Hän luo turvallisen ympäristön, missä hän haastaa sinua juuri sinulle sopivalla tavalla. Hän myös luo ympäristön, missä lisätään itsetuntemustasi. Itsetuntemuksen lisääminen ja itsensä hyväksyminen vapauttavat meitä olemaan ainutkertaisia itsejämme ja näin vapauttamaan potentiaalimme.

 

“Jos huomaat olevasi jumissa minkä tahansa asian kanssa, autan mielelläni”

 

Hänen tavoitteensa on auttaa sinua itse ratkaisemaan haasteesi ja ongelmasi. Valmennukset suunnitellaan henkilökohtaisesti sinun kanssasi riippuen tarpeistasi ja tavoitteistasi. Jullelta löytyvät työkalut niin erilaisten harjoitusten kuin tehtävien vetämiseen, jos tämä koetaan hyödylliseksi.

Jullen aikaisemmat asiakkaat ovat muun muassa painiskelleet seuraavien asioiden ja kysymysten kanssa:

  • Oman Itsetuntemuksen lisääminen

  • Oman stressin hallinta
  • Miten voin olla aito oma itseni työpaikalla?
  • Omien voimavarojen lisääminen

 

Jullen kanssa pääset sukeltamaan pintaa syvemmälle ja huomaat oman itsetietoisuutesi kasvaessa eläväsi enemmän sellaista elämää, jota itse haluat elää, työpaikalla ja muuallakin elämässäsi. Julle toivoo sinulta aitoa halua oppia ja työskennellä, hän uskoo vahvasti, että häneltä löytyvät oikeat työkalut auttamaan sinua löytämään autenttisen minäsi. 

 

Ota yhteyttä ja sovi ensimmäinen tapaaminen Jullen kanssa, hän vastaa mielellään kaikkiin heränneisiin kysymyksiin.