Emergy_35.jpg

Henkilökohtainen valmennus

Tuntuuko sinusta, että elämä on pelkkää suorittamista ja syvempi merkitys on kadoksissa? Kaipaatko tukea nykyisten haasteiden taklaamiseksi tai etenemiseen uutta suuntaa kohti? Tai haluatko muuten vaan oppia tuntemaan itsesi entistä syvemmin ja löytää oman todellisen potentiaalisi?
Elämme poikkeuksellisessa epävarmuudessa, jossa työelämän haasteet tuntuvat entistä kuormittavammilta. Oma minuus saattaa hukkua, sillä jatkuvasta suorittamisesta huolimatta palapeli tuntuu hajoavan käsiin. Koemme turhautuneisuutta ja riittämättömyyttä. Erehdymme myös helposti luulemaan, että olemme ajatustemme kanssa yksin, sillä stressaantunut mieli tulkitsee tilanteita todellisuutta negatiivisemmin. Muutos lähtee siitä, että tutustut rehellisesti itseesi ja omiin tunteisiisi.
Emergyn henkilökohtaisen valmennuksen avulla saat tilanteesi haltuun ja löydät oman todellisen potentiaalisi. Autamme sinua selviytymään työhösi liittyvien haasteiden kanssa tai löytämään uuden, merkityksellisemmän suunnan. Monipuolisista valmentajistamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan Human Advisorin, jonka avulla kehität itsetuntemustasi ja menestyt työ- ja yksityiselämässäsi haluamallasi tavalla. Kaiken pohjalla on kysymys: Kuka sinä olet ja mitä sinä tarvitset
valmennus tunneilmasto johtaminen tyoelama tunnetaidot
Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, joka etsit muutosta tilanteeseesi. Ehkä kamppailet uupumuksen, epävarmuuden tai stressin kanssa, tai ehkä haluat löytää uutta paloa työhösi. Ehkä mietit uravalintojasi tai etsit omaa suuntaasi. Tai ehkä jo tiedät mitä haluat, mutta haluaisti löytää uusia ajatuksia miten voisit saavuttaa tavoitteesi paremmin. Autamme sinua jäsentämään omaa tilannettasi ja tarpeitasi ja rakennamme yhdessä juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.


Miten valmennus toteutetaan? 

Valmennuskokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti tarpeidesi mukaan ja se voidaan järjestää etänä tai kasvotusten. Yhdistämme yksilövalmennuksissa tutkitusti tehokkaita tunnetaitomenetelmiä sekä pitkän kokemuksemme työelämästä coachauksen perinteisiin sekä yritysmaailmaan hyvin soveltuviin hahmoterapeuttisiin menetelmiin.

Sinulla ei tarvitse olla valmiita tavoitteita valmennuksen alussa, vaan voimme yhdessä määrittää ne. Tärkeintä on avoin mieli ja aito halu löytää uudenlaisia näkökulmia tilanteeseesi. 

valmennus tunneilmasto johtaminen tyoelama tunnetaidot (1).jpg
valmennus tunneilmasto johtaminen tyoelama tunnetaidot
Keitä olemme?

Kaikki Human Advisorimme ovat kokeneita liike-elämän ammattilaisia ja ovat syvällisesti perehtyneet tutkitusti toimiviin tunnejohtamisen menetelmiin. Tiimistämme löytyy sertifioituja Business Coacheja, psykologeja sekä terapeutteja.  Meillä kaikilla on omat vahvuutemme ja painopisteemme: valitaan yhdessä sinulle sopivin valmentaja.

Valmennuksen hyödyt 

Yksilövalmennuksen avulla voit:

  • saada työhösi uudenlaista innostusta ja puhtia ja löytää aidon potentiaalisi

  • löytää keinoja jaksamiseen ja ennaltaehkäistä uupumista

  • saada helpotusta tilanteeseesi, auttaa stressaantunutta mieltäsi, lisätä hallinnan tunnetta

  • kehittää itsetuntemustasi ja oman työsi johtamista

  • oppia ymmärtämään paremmin omaa persoonallisuuttasi sekä ja kirkastaa sitä, mikä on sinulle aidosti tärkeää.

  • kirkastaa omaa työidentiteettiäsi.

valmennus tunneilmasto johtaminen tyoelama tunnetaidot

Lue lisää valmentajistamme:

Onneksi olkoon, olet nyt ottanut ensimmäisen askeleesi.
Se on nimittäin tiedostaminen. Luit tänne asti, koska sisimmässäsi tiedät, että jonkin pitää muuttua. Haluat pois tasapaksusta suorittamisen kehästä ja kaivaa itsestäsi esiin puolia, joiden olemassa olosta et ehkä tiennyt. Haluat elämääsi enemmän merkityksellisyyttä, kiitollisuutta, iloa ja elähdyttäviä kokemuksia. Me autamme sinua. 

Tunteet ovat läsnä: halusit tai et.

Kyse on siitä, miten niitä

johdetaan.