_11Q341203.JPG

Tunnetaitoinen

johtaja -valmennus

 

Hyvä johtaminen lähtee itsetuntemuksen vahvistamisesta. Oletko valmis tutustumaan itseesi ja muihin täysin uudella tavalla? 
Emergy on erikoistunut työelämän tunnejohtamisen valmennukseen ja konsultointiin.
Valmennuksemme pohjautuvat tieteellisesti tutkittuun, tulokselliseen menetelmään, jota 100% asiakkaistamme suosittelee eteenpäin. Emergyn Tunnetaitoinen johtaja -yksilövalmennus on suosittu valmennusohjelma, johon voimme ottaa mukaan vuosittain vain muutamia johtajia / esimiehiä, jotka haluaisivat vahvistaa johtajuuttaan tunnetaitojen kautta. 
Kuka voi hakea mukaan? 

Valmennusohjelma soveltuu esimiehelle tai johtajalle, joka haluaa kehittää johtamistaitojaan ja on valmis laittamaan itsensä likoon. Jotta voimme ymmärtää toisten ihmisten tunteita ja käyttäytymistä sekä vaikuttaa niihin, on meidän ensin tehtävä syvällinen tutkimusmatka itseemme. 

 

Onnistuakseen prosessi vaatii sitoutumista ja uskallusta käydä läpi vaikeitakin tunteita.  

Miten valmennus toteutetaan? 

Valmennus suunnitellaan osallistujan tarpeiden mukaan. Tyypillisesti se on vähintään puolen vuoden prosessi, johon kuuluu sekä lähitapaamisia Emergyn kokeneen valmentajan kanssa sekä arjessa suoritettavia tehtäviä tapaamisten välille.

Ainutkertainen valmennusmetodimme perustuu tutkittuun tietoon ja tarjoaa konkreettisia työkaluja johtamisen arkeen. 

Haastattelemme hakijat

Onnistuakseen Emergyn valmennusmenetelmä vaatii todellista sitoutumista. Haastattelemme hakijat ja ilmoitamme päätöksestä kahden viikon sisällä. Voimme ottaa mukaan vain kourallisen yksilövalmennettavia vuosittain.

 

Mukaan voi hakea vuoden ympäri: jos paikkoja ei ole välittömästi avoinna, voit jäädä jonotuslistalle ja ilmoitamme sinulle tilanteen muuttuessa.  

Miksi hakea mukaan? 

Emergyn valmennusmenetelmä on ainutkertainen kaikkialla maailmassa. Tunnetaitojen vahvistamisen kautta luodaan edellytykset jaksaa omaa työn kuormittavuutta, jatkuvaa muutosta sekä kohdata erilaiset ihmiset vaikuttavasti. 

Valmennuksen vaikutukset ovat kestäviä ja ne lisäävät johtajan suorituskyvyn lisäksi myös hyvinvointia elämän kaikilla osa-alueilla. 

Haluaisitko kuulla lisää tai hakea valmennukseen? 
Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro tavoitteistasi tai haasteissasi johtajuudessa. Etsimme mukaan sitoutuneita henkilöitä, jotka ovat valmiita laittamaan itsensä likoon ja saavuttamaan pysyviä tuloksia. 

Tunteet ovat läsnä: halusit tai et.

Kyse on siitä, miten niitä

johdetaan.