Emergy_37.jpg

Tietoa Emergystä

Emergy on 2015 perustettu työelämän tunnetaitoihin ja tunnejohtamiseen erikoistunut yritys ja alansa pioneeri. Yrityksen valmennukset pohjautuvat
tieteelliseen tutkimukseen ja tarjoavat konkreettisia keinoja tunnetoimijuuden sekä vaikuttavamman johtamisen vahvistamiseen.
 
Emergyn tiimi koostuu kokeneista psykologian ja liike-elämän ammattilaisista, joilla on vuosikymmenten kokemus ihmisten ja muutosten johtamisesta.
 

Emergy Human Advisors

Jarkko_08mv_edited_edited_edited.jpg
JARKKO RANTANEN
 
Human Advisor, Osakas, PsM

Jarkko on työelämän tunnetaitoihin ja organisaatioiden tunneilmaston kehittämiseen erikoistunut psykologi, tietokirjailija ja suosittu valmentaja. Hän on työskennellyt pitkäjänteisesti työelämän tunnetaitojen kehittämisen parissa ja kirjoittanut työelämän tunteista useita kirjoja. 
 

Email: jarkko@emergywork.com

+358 50 528 4808

KATSO JARKON VIDEO

 • White LinkedIn Icon
 • White LinkedIn Icon
Ira_04mv_edited.jpg
IRA LEPPÄNEN
 
Human Advisor, Osakas, KTM, Executive Coach

Ira on kokenut kehitys- ja muutoshankkeiden suunnittelija ja toteuttaja. Ira on työskennellyt johtajana, esimiehenä, projektipäällikkönä ja johdon konsulttina ja vetänyt uransa aikana läpi lukuisia massiivisia muutoshankkeita. Iralla onkin vahva näkemys siitä, että onnistuminen muutoksessa edellyttää aina kykyä ymmärtää ihmistä työroolin takana. Ira kokee paloa asiakkaiden tunnetietoisuuden ja -taitojen kasvattamisesta.

Email: ira@emergywork.com

+358 40 720 0365

 

KATSO IRAN VIDEO

 • White LinkedIn Icon
Elina_09mv_edited.jpg
ELINA ÄMMÄLÄ
 
Human Advisor, VTM

Elina on muutosjohtamisen ja viestinnän ammattilainen, joka uskoo että avain organisaatioiden menestykseen ja henkilöstön hyvinvointiin löytyy ihmisten arvostavasta kohtaamisesta. Elinalla on vankka kokemus erilaisten haastavien muutosten johtamisesta ja hän syttyy erityisesti muutoksen esteiden ratkomisesta ja johtamisen ja esimiestyön kehittämisestä.

Email: elina@emergywork.com
+358 400 74 88 35

 • White LinkedIn Icon
 • White LinkedIn Icon
Juha_05mv_edited.jpg
JUHA TAKANEN
 
Human Advisor, Medianomi AMK, Mindfulness-ohjaaja

Julle on tarinankertoja, tunteiden luoja niin pienille kuin suurillekin yleisöille. Hän uskoo, että tarkastelemalla kiinnostuneesti omia ja muiden tunteita sekä niihin liittyviä tarinoita voimme kasvaa ja kukoistaa. Jullella on useiden vuosien monipuolinen esimieskokemus projekteista, joissa asiakkaan tarpeet ovat vaihdelleet strategian viestimisen, myynnin lisäämisen kautta katsojien viihdyttämiseen. Hän on kehittänyt TV:n menestyskonsepteja Innosta Huvilaan ja huussiin. Julle on myös hahmoterapeuttikoulutettava ja soveltaa yksilövalmennuksissa tutkittujen tunnetaitojen lisäksi hahmoterapeuttisia menetelmiä.

 
Email: julle@emergywork.com

+358 40 5269341

 

 • White LinkedIn Icon
 • White LinkedIn Icon
 • White LinkedIn Icon

Emergyn tiimi

 • White LinkedIn Icon
HEIKKI KANKAANPÄÄ
 
Human Advisor, KTM, Ins.

Pitkän uran johtajana, esimiehenä ja konsulttina tehnyt Heikki on kokenut työyhteisöjen kehittäjä ja johdon valmentaja. Heikki on omassa työssään konkreettisesti todennut työpaikan tunneilmaston ratkaisevat vaikutukset suorituskykyyn. Heikki auttaa organisaatioita tunneilmaston johtamisessa varmalla otteellaan, yhdistäen faktat ja käytännön.

Email: info@emergywork.com

+358 40 501 3136

KATSO HEXIN VIDEO

Miia on myötätunnon ja työelämän tunnetaitojen tutkimuksen pioneeri Suomessa ja paljon pidetty yritysvalmentaja, luennoitsija, tietokirjailija ja yliopisto-opettaja. Miia näkee päivittäin sekä tutkimustyössään että käytännössä kouluttaessaan, miten tunnetaitoja ja myötätuntoa on mahdollista oppia ja miten merkitsevästi ne vaikuttavat sekä työntekijän hyvinvointiin että organisaation tuloksellisuuteen. Johtajalta Miia kysyy: ”Uskallatko nähdä ja toimia tuodaksesi esiin hyvän muissa, tiimissäsi ja organisaatiossasi?”

MIIA PAAKKANEN
 
Emergy Advisor, KTM, myötätuntotutkija, tietokirjailija, key note - puhuja
 • White LinkedIn Icon
HILKKA-MAIJA KATAJISTO
Emergy Advisor, Konsultti, Henkilöstöjohtaja
 • White LinkedIn Icon

Hilkka-Maija kokenut valmentaja ja yrityskonsultti, jolla on vahva tausta johdon konsultoinnin parissa.

Hilkka-Maijan erityisosaamiseen kuuluu henkilöstöhallinto, rekrytointi, HR-konsultointi ja valmennus, sekä henkilöstön johtaminen ja sitouttaminen

henna1_edited.jpg
HENNA KAPULAINEN

Emergy Coordinator
 • White LinkedIn Icon
ESSI JÄRVINEN

Digital Advisor, FM
 • White LinkedIn Icon

Essi on digitaalisen markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilainen, joka

on loputtoman kiinnostunut ihmisten välisistä kohtaamisista: tapahtuivat ne sitten digitaalisesti tai kasvokkain. Tunteet ovat väistämätön osa viestintää silloinkin, kun emme sitä tiedosta. 

EEVA JAAKONMÄKI
 
Emergy Advisor, M.L.,Executive Coach (ACC)
 • White LinkedIn Icon

Eeva kansainvälisissä ympäristöissä toiminut juristi, joka on New Yorkissa vuonna 2010 suorittamansa ensimmäisen coaching-tutkinnon jälkeen siirtynyt kokonaan työyhteisöjen valmentamisen maailmaan. Eeva on kansainvälisesti sertifioitu coach ja ratkaisukeskeinen työyhteisösovittelija. Eevan intohimona on ajattelun, asenteiden ja tunteiden johtaminen työelämässä.

Katso Lisää:

www.coache.fi

LAURA SOHLBERG

Emergy Advisor, VTM
 • White LinkedIn Icon

Laura on sosiaalialan ammattilainen, joka on toiminut lastensuojelun puolella kunta- ja järjestösektorilla sekä sosiaalityöntekijän tehtävissä että projektipäälikkönä. Tunteet ja niiden johtaminen korostuvat Lauran mielestä erityisesti sosiaali- ja terveysalalla, koska niin asiakkaitten kuin työntekijöidenkin keskuudessa ollaan päivittäin tekemisissä vahvojen tunteiden kanssa. Ihmisen aito, läsnäoleva kohtaaminen on tästä syystä koko työyhteisöä kannatteleva voimavara niin esimiesten osalta kuin

kollegoidenkin välillä.

DSC_2890_small_edited_edited.jpg
YASAMIN GHAFARYANSHIRAZI

Intern
 • White LinkedIn Icon

Yasaman is a PhD student in psychology at the University of Tampere. She did her undergraduate and graduate studies in literature and philology. 

With the collaboration of her supervisors in Finland and Iran, she designed and conducted narrative-based interventions to increase children’s emotional intelligence in the schools of Finland and Iran. She believes that developing narrative-based intervention as a part of the school study curriculum can support childrens’ capabilities to construct stories that can facilitate developing their emotional intelligence. She is also working on the development and implications of Narrative-based for enhancement of emotional intelligence in adults.

Emergy mediassa

Screenshot 2018-12-18 at 20.30.20.png
Screenshot 2018-12-18 at 20.34.41.png
Screenshot 2018-12-18 at 20.44.48.png
Helsingin_Sanomat_logo.png
Jarkko Hesari.png
Duunitori.png
Duunitori 1.png
Wau_logo.png
viestinta_vaikuttaminen_tunne_1_viesti-f
Screen Shot 2019-02-28 at 18.44.28.png

Videot ja podcastit

 
Jarkko esittäytyy
Ira esittäytyy
 

Juuri nyt tarvitaan tunnetaitoja

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 1: Nyt tarvitaan tunnetaitoja

22.3.2020

Nyt jos koskaan työelämässä tarvitaan tunnetaitoja, koska tunteet ovat inhimillisen toiminnan polttoaine. Organisaation arvot testataan vaikeina aikoina, ja jälkikäteen ihmiset muistavat, miten heitä kohdeltiin, muistuttaa Human Advisor Jarkko Rantanen. 

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 2: Inhimilliset perustarpeet

24.3.2020

Inhimilliset perustarpeet korostuvat poikkeustilanteissa. Miten esimies voi luoda hallinnan tunnetta etätyössä – itselleen ja muille? Katso Human Advisor Ira Leppäsen vinkki
esimiestyöhön.

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 3: Tunnepaljastus

26.3.2020

Ihmiset kaipaavat aitoa ja vilpitöntä esimiestä, erityisesti kriisiaikoina, kun luottamus esimieheen punnitaan. Miten rakentaa luottamusta tunnepaljastuksella? Katso Human Advisor Ira Leppäsen vinkki.

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 4: Kun tunteet kaappaavat vallan

1.4.2020

Miten toimia, kun tunteet kaappaavat vallan? Mitkä tunteet ovat hyödyllisiä? Katso Human Advisor Jarkko Rantasen vinkit.

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 5: Tunnepilvikartta

3.4.2020

Miltä sinusta tuntuu, juuri nyt? Entä työkavereistasi ja tiimiläisistäsi? Tunteet vaikuttavat meihin työelämässä voimakkaastikin, erityisesti juuri nyt poikkeusoloissa. Miten niistä voi puhua? Käytä allaolevaa tunnepilvikarttaa apunasi. 

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 6: Virittäydy tunnetaajuudelle

5.4.2020

Virittäydy tunnetaajuudelle! Syöksymme usein ratkomaan asioita järjellä pysähtymättä huomaamaan, miten tunteet vaikuttavat päätöksentekoomme. Tunteiden tunnistaminen on kuitenkin välttämätöntä jotta osaamme mukautuu uuteen tilanteeseen, kertoo Human Advisor Ira Leppänen.

Lataa tunnepilvikartta tästä.

Tunnepilvikartta_Emergy.png

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 7: 3 Pelkoa

7.4.2020
 

Ihmisillä on kolmenlaisia pelkoja. Miten niiden kanssa voisi toimia? Human Advisor Jarkko Rantanen kertoo.

 Videoon 5 liittyvä Emergy tunnepilvikartta

ASIAKKAAN KERTOMAA

Videolla Susijengin Tuukka Kotti kertoo ajatuksiaan tunnejohtamisesta ja Emergyn valmennuksesta

TUNNEAGENTIT-PODCAST

Emergyn oman Tunneagentit-podcastin vieraat kertovat omista kokemuksistaan tunnejohtamisesta sekä tuloksista, joita valmennuksella on yrityksissä saatu aikaan.