Emergy Oy          Kappelitie 6 A, 02200 Espoo, Finland        info@emergywork.com           Rekisteri- ja tietosuojaseloste       

Mitä tunteita sinun organisaatiossasi koetaan paljon? Tiedätkö miten ne vaikuttavat ihmisten työpanokseen? Emergyllä missiomme on auttaa sinua ymmärtämään työpaikalla vallitsevia tunteita, jotka vaikuttavat yrityksesi ja työntekijöidesi suorituksiin joka päivä.
Haluaisitko osata johtaa tiimisi ja koko organisaation tunneilmastoa? Me autamme sinua. Yrityskulttuuri muuttuu hitaasti, mutta tunneilmasto voi muuttua nopeasti. Yhdistämällä faktat käytännölliseen lähestymistapaamme, pääset nopeasti vauhtiin tunneilmaston kehittämisessä.
 

Videolla Susijengin Tuukka Kotti kertoo ajatuksiaan tunnejohtamisesta ja Emergyn valmennuksesta

Vita Laboratoriot toteutti Emergyn kanssa tunneilmaston ja toimintakulttuurin kehityshankkeen. Koemme, että työyhteisön toimivuuden ja asiakastyön kannalta on tärkeää tiedostaa tunteiden vaikutus toisiimme. Hankkeeseen kuului kevään 2018 kestänyt valmennus, jossa vitalaiset yhdessä määrittelivät toivomansa tunneilmaston. Saimme Emergyltä ymmärrystä ja käytännön työkaluja sen toteuttamiseen.

Heikki Hurme, liiketoimintajohtaja
Vita Laboratoriot Oy

Tiesin jo osallistuessani, että olen tulossa todellisen ammattilaisen valmennukseen. Ja silti - olen lähes mykistynyt Jarkon syvällisestä perehtyneisyydestä aiheeseen sekä valloittavasta tavasta tuoda teoreettista tietoa ja toimivia vinkkejä erilaisiin arkisiin kohtaamisiin.

Saara Remes
Työyhteisösovittelija, valmentaja,

Sovunrakentajat

Suosittelen tätä valmennusta kaikille yrityksensä kehittämisestä ja johtamisesta kiinnostuneille.

Tämä valmennus antoi hyviä työkaluja toteuttaa esimiestyössä ”ihmisenä olemisen lihaksen” ja tunnejohtamisen kehittämistä. Jatkossa valmennamme entistä suunnitelmallisemmin esimiehiä ja työyhteisöjä ymmärtämään omia luontaisia toimintatapojaan, tunnistamaan omia ja muiden tunteita sekä säätelemään niitä tilanteeseen sopivalla tavalla.

Merja Adenius-Jokivuori Henkilöstön kehittämispäällikkö

 
 
Jarkko esittäytyy
Ira esittäytyy
 

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 1: Nyt tarvitaan tunnetaitoja

22.3.2020

Nyt jos koskaan työelämässä tarvitaan tunnetaitoja, koska tunteet ovat inhimillisen toiminnan polttoaine. Organisaation arvot testataan vaikeina aikoina, ja jälkikäteen ihmiset muistavat, miten heitä kohdeltiin, muistuttaa Human Advisor Jarkko Rantanen. 

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 2: Inhimilliset perustarpeet

23.3.2020

Inhimilliset perustarpeet korostuvat poikkeustilanteissa. Miten esimies voi luoda hallinnan tunnetta etätyössä – itselleen ja muille? Katso Human Advisor Ira Leppäsen vinkki
esimiestyöhön.

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 3: Tunnepaljastus

25.3.2020

Ihmiset kaipaavat aitoa ja vilpitöntä esimiestä, erityisesti kriisiaikoina, kun luottamus esimieheen punnitaan. Miten rakentaa luottamusta tunnepaljastuksella? Katso Human Advisor Ira Leppäsen vinkki.

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 4: Kun tunteet kaappaavat vallan

1.4.2020

Miten toimia, kun tunteet kaappaavat vallan? Mitkä tunteet ovat hyödyllisiä? Katso Human Advisor Jarkko Rantasen vinkit.