Yritys | Emergy
Mitä tunteita sinun organisaatiossasi koetaan paljon? Tiedätkö miten ne vaikuttavat ihmisten työpanokseen? Emergyllä missiomme on auttaa sinua ymmärtämään työpaikalla vallitsevia tunteita, jotka vaikuttavat yrityksesi ja työntekijöidesi suorituksiin joka päivä.
Haluaisitko osata johtaa tiimisi ja koko organisaation tunneilmastoa? Me autamme sinua. Yrityskulttuuri muuttuu hitaasti, mutta tunneilmasto voi muuttua nopeasti. Yhdistämällä faktat käytännölliseen lähestymistapaamme, pääset nopeasti vauhtiin tunneilmaston kehittämisessä.
 
 
Jarkko esittäytyy
Ira esittäytyy
 

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 1: Nyt tarvitaan tunnetaitoja

22.3.2020

Nyt jos koskaan työelämässä tarvitaan tunnetaitoja, koska tunteet ovat inhimillisen toiminnan polttoaine. Organisaation arvot testataan vaikeina aikoina, ja jälkikäteen ihmiset muistavat, miten heitä kohdeltiin, muistuttaa Human Advisor Jarkko Rantanen. 

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 2: Inhimilliset perustarpeet

24.3.2020

Inhimilliset perustarpeet korostuvat poikkeustilanteissa. Miten esimies voi luoda hallinnan tunnetta etätyössä – itselleen ja muille? Katso Human Advisor Ira Leppäsen vinkki
esimiestyöhön.

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 3: Tunnepaljastus

26.3.2020

Ihmiset kaipaavat aitoa ja vilpitöntä esimiestä, erityisesti kriisiaikoina, kun luottamus esimieheen punnitaan. Miten rakentaa luottamusta tunnepaljastuksella? Katso Human Advisor Ira Leppäsen vinkki.

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 4: Kun tunteet kaappaavat vallan

1.4.2020

Miten toimia, kun tunteet kaappaavat vallan? Mitkä tunteet ovat hyödyllisiä? Katso Human Advisor Jarkko Rantasen vinkit.

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 5: Tunnepilvikartta

3.4.2020

Miltä sinusta tuntuu, juuri nyt? Entä työkavereistasi ja tiimiläisistäsi? Tunteet vaikuttavat meihin työelämässä voimakkaastikin, erityisesti juuri nyt poikkeusoloissa. Miten niistä voi puhua? Käytä allaolevaa tunnepilvikarttaa apunasi. 

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 6: Virittäydy tunnetaajuudelle

5.4.2020

Virittäydy tunnetaajuudelle! Syöksymme usein ratkomaan asioita järjellä pysähtymättä huomaamaan, miten tunteet vaikuttavat päätöksentekoomme. Tunteiden tunnistaminen on kuitenkin välttämätöntä jotta osaamme mukautuu uuteen tilanteeseen, kertoo Human Advisor Ira Leppänen.

Lataa tunnepilvikartta tästä.

 Videoon 5 liittyvä Emergy tunnepilvikartta

Työelämän tunnetaitoja poikkeustilanteeseen -videosarja, osa 7: 3 Pelkoa

7.4.2020
 

Ihmisillä on kolmenlaisia pelkoja. Miten niiden kanssa voisi toimia? Human Advisor Jarkko Rantanen kertoo.

Emergy Oy          

Kappelitie 6 B,

02200 Espoo, Finland

info@emergywork.com